Magunkról

Kedves Olvasó!

Örülök hogy ellátogatott hozzánk, és hogy bemutathatom cégünk fő irányelveit, értékrendjét, és tevékenységét.
Cégünk azért alapult hogy elérhető árú, időtálló, és mégis stílusos kerítésrendszereket készítsen az esztétikára,  és megjelenésre vágyó emberek számára.
2021-ben alapult családi vállalkozásunk, több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére prémium minőségű kerítésrendszerek elkészítésében, és telepítésében.
A kerítéseken kívül korlátok, kapuk gyártását, és azok automatizálását is vállaljuk.

Épületelemeink úgy vannak elkészítve hogy az esztétikum, és megjelenés mellett az időtállóság és a biztonság a legfontosabb cél.
Magas minőségű gondozásmentes elemekkel dolgozunk, hogy munkánk mellett az anyaghasználatnál is maximális minőséget nyújtsunk ügyfeleinknek.
Többrétegű felületvédelemmel több évtizedre tervezve gyártjuk elemeinket. 
A lakatos munkáink elkészítése mellett a tervezésre is nagy figyelmet szentelünk, ezért helyszíni felméréssel és közös tervezéssel biztosítható a pontos és jó munka.
Budapest XXIII. kerületben található műhelyünkben végezzük kerítéseink szerkezetlakatos munkáját, és itt lehet megtekinteni mintadarabjainkat is.
Egyedülálló módon rendkívül széles prémium minőségű kerítés rendszereket tudunk ajánlani ügyfeleinknek rövid határidőn belül.
Mindezek összessége végén pedig 5 év garanciát vállalunk minden termékünkre!

Kerítésmester
Mert fontos az első benyomás!